fo008646: 10 jaar Jonge Metaalbewerkers
"Zwart-witfoto van een congres n.a.v. 10 jaar Jonge Metaalbewerkers (Jeunes Metallurgistes) (J. M. ) in Antwerpen, 13 september 1959. V.l.n.r. o.a. A. Cooreman, Victor Thijs, Raymond Latin en Leopold (Pol) Biesbroeck. Opschrift: 1949-1959 CMB. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"