De maatschappelijke verzekeringen : verslag op het Congres van 15 oogst 1913 - Jauniaux, Arthur (Gent: Volksdrukkerij, 1913)
"door Arthur Jauniaux ; Nationale Vereeniging der Belgische Federatie van Socialistische Mutualiteiten"