Onderzoek naar de doelgroepen van het woonbeleid : kwantificeren van de sociale woonbehoeften : eindrapport - Meulemans, Bert; Geurts, Veerle (Antwerpen: UFSIA, 1995)
"Bert Meulemans, Veerle Geurts ; Centrum Sociaal Beleid, Steunpunt Wonen en Woonbeleid"