Korrespondentieblad 05(1907)03 (1907)
"Collection: Korrespondentieblad : officieel orgaan der Vakbonden aangesloten aan de Syndikale Commissie; Series: Korrespondentieblad (1907); FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"