fo008462: Louis Major en Henri Fuss op CMB-congres
"Zwart-witfoto van Louis Major en Henri Fuss op het 44e statutair congres van de CMB (Centrale der Metaalbewerkers van België) in Brussel, 3 mei 1951. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"