Welstand door vereniging : de ontwikkeling van de Christelijke arbeiderscoöperaties 1886-1986 - Kwanten, Godfried (Brussel: LUCC, 1987)
"LUCC zijn initialen van Landelijk Verbond van Christelijke Coöperaties"