fo027993: NCOS project 2229, Ondersteuning van tribale gemeenschappen in Noord-Mindanao, Filipijnen - 11.11.11

(untitled)
"Collection: Projectnummer: 2229; Kleurenfoto, van een jongen die besneden wordt. NCOS project 2229, Ondersteuning van tribale gemeenschappen in Noord-Mindanao, Filipijnen, 1989-1998. Een realisatie van SILDAP. Land/Regio: Filipijnen; Code: FILIPIJNEN/90; Projectnaam: Ondersteuning van tribale gemeenschappen in Noord-Mindanao; Series: Projectnummer: 2229; Land/Regio: Filipijnen; Code: FILIPIJNEN/90; Projectnaam: Ondersteuning van tribale gemeenschappen in Noord-Mindanao; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"