fo030658: Josef Koudelka; Fotografie - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van de Tsjechisch-Franse fotograaf en lid van Magnum Photos Josef Koudelka. Essen 1988. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"