fo000018: Alfons Baeyens met 3 personen op het vliegveld - Keystone
"Zwart-witfoto, Alfons Baeyens (r. ) met 3 personen op het vliegveld met op de achtergrond een vliegtuig van Sabena. 21 september 1961. Alfons Baeyens was voorzitter van de Textielarbeiderscentrale van Belgie van 1951 tot 1963. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"