637.041: Stukken betreffende de studiedag "De arbeidsmarktpositie van Belgen en migranten op twee lokale arbeidsmarkten: Antwerpen en Gent"
"Collection: Martens Albert; Series: 637.3: Colloquia, debatten en studiedagen met actieve participatie van Albert Martens als spreker, verslaggever of organisator; Level of description: File"