fo004930: Victor De Bruyne 35 jaar burgemeester
"Zwart-witfoto van Victor De Bruyne, 10 mei 1975. Opschrift: De socialist Victor De Bruyne 35 jaar burgemeester Hoboken 10 mei 1975. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"