fo028675: Zonder titel - Photo Acta
"Zwart-witfoto van een man en een vrouw, warm gekleed, zittend in een hut of tent waar opgerolde tapijten liggen. Jaren 1920. Photo Acta. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"