BBTK Krant : intergewestelijk driemaandelijks tijdschrift van de bond der bedienden, technici en kaders (Gent: BBTK)
"Periodiciteit : driemaandelijksWijziging ondertitel: (dec 1991-jan 1992) Intergewestelijk driemaandelijks tijdschrift van de Bond der Bedienden, Technici en Kaders"