'De gave om gestalte te geven aan de vriendschap is een van de schoonste Duitse deugden'. Mannen vriendschap en homoseksualiteit in Duitsland (1750-1940) - Oosterhuis, Harry (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Harry Oosterhuis Fonds Suzan Daniel (FSD)"