fo004858: 1 meistoet in Kortrijk - Sam
"Zwart-witfoto's van een 1 meistoet in Kortrijk, 1 mei 1978. Montage van 2 foto's. Foto bovenaan: Zicht op spandoek met opschrift: Stop wapenhandel ! Zinvol werk ! Foto onderaan: Zicht op spandoek en draagbord met opschrift: A.C.O.D. eist pensioen op 60 jarige leeftijd - Leo, het postpersoneel is het beu. Stop aan de sociale afbraakpolitiek! Stop de aanwervingsstop ! Funktionele barema's nu ! Poten af van het nachtgeld !!!. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"