Over voeding en het samenstellen van maaltijden : verslag van de voordracht gehouden in het Veiligheidsmuseum te Amsterdam op woensdag 10 maart 1926 - Boom, B.K. (Amsterdam: Ontwikkeling, 1926)
"door B.K. Boom Verslag van de voordracht gehouden in het Veiligheidsmuseum te Amsterdam op woe. 10 maart 1926"