af014163: 12de opvolger Vlaanderen Maarten Blondeel - sp.a; De Geest, Fons (2009)
"Affiche uitgegeven in 2009 door de Socialistische Partij Anders (sp.a) voor de Vlaamse verkiezingen in Oost-Vlaanderen. Afbeelding: portretfoto in kleur van Maarten Blondeel. Tekst: 12de opvolger Vlaanderen MAARTEN BLONDEEL sp.a. Verantwoordelijke uitgever: Fons De Geest – Speldenstraat 1 Gent 9000 – Verkiezingsdrukwerk Juni 2009 – Niet op de openbare weg werpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"