af004218: Louis Tobback - Alsteens, Gerard; Acco; Jongsocialisten; KU Leuven; Vanoverbeke, S. (1991)
"Affiche van Gerard Alsteens (Gal) uitgegeven in 1991 door de Jongsocialisten (JS) en de Katholieke Universiteit Leuven (KUL) voor een politiek debat. Afbeelding: karikatuur van het hoofd van Louis Tobback als nijlpaardenkop met opengesperde muil en twee vredesduifjes op de tanden. Tekst: LOUIS TOBBACK een politieke terrorist met visum? WORDT VERHOORD DOOR moderator MARK SCHAEVERS (HUMO) YVES DESMET (De Morgen) LUC NEUCKERMANS (Standaard) DINSDAG 26 FEBRUARI - 20.00 u MSI AUDITORIUM 00 • 08 Ravenstraat (achter centrale univ.bib) ORG. J.S. KUL i.s.m. Vormingswerk Leuven. v.u. S. VANOVERBEKE, Van Evenstraat 2D, 3000 Leuven. druk acco leuven - 016/29.11.11. vrij van zegel art. 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"