vl000520: Parti Ouvrier Belge Fédération des Syndicats d'Apprêts
"Vaandel van de Parti Ouvrier Belge Fédération des Syndicats d'Apprêts Par le Syndicat Vers l'Emancipation, Verviers & Environs, 1895-1908. Centraal op een wit veld, iets naar onder toe: twee arbeiders bij het appreteren van een weefsel. Eronder, op een banderol: de leuze van de organisatie. In de top, onder het jaartal: een groen kader in een krans van eikentakken. Het witte veld is afgezet met groene en rode banen. Goudkleurige franjes in metaaldraad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"