488.117: Dossier betreffende de vrouwenactie in Gent in het kader van de campagne 'Licht ZE uit het donker' - Van Keymeulen, Jacques
"Collection: Van Keymeulen Jacques; Biografie: Jacques Van Keymeulen was lange tijd regio-coördinator van Amnesty International in Gent. Level of description: File; Series: 488.10: Acties en campagnes"