af004563: Links kleurt je leven! - KPB; Dullaert, Miel (1986)
"Affiche uitgegeven in 1986 door de Kommunistische Partij van België (KPB) voor ledenwerving. Afbeelding: kleurentekening van een groepje jongeren in een deux-chevaux. Tekst: LINKS KLEURT JE LEVEN! DEMOKRATIE. VREDESEKONOMIE. SOCIALISME. RAKETTEN. ARMOEDE – GEWELD. VERSPILLING. KPB. SLUIT AAN BIJ DE KOMMUNISTISCHE PARTIJ! STALINGRADLAAN 18, 1000 BRUSSEL, TEL. 02/512 90 15. V.U.: M. Dullaert, Stalingradlaan 18, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"