598.149: Knipsel van artikel van Piet De Buyser "Hendrik de Man en de jongerenbeweging" uit: "De Nieuwe Weg" - Fonds Familie De Man
"Collection: Familie de Man; Series: 598.A.6: Artikels en stukken betreffende de betekenis van Hendrik de Man (na zijn overlijden); Level of description: File"