af000860: Werklieden - Dratz, Constant; Syndikale Kommissie (1925)
"Affiche van Constant Dratz uitgegeven in (1925) door Syndikale Kommissie van België voor vakbondspropaganda. Afbeelding: tekening van een man met beide polsen geketend aan twee zware bollen. Tekst: Werklieden! Het lokaas van den staat. Patroon. Vastplaatsen. Dienstkaarten. Pensioen. van in het begin is 't de slaverny. Afstelling. Hongerloonen. Muilband. Bayonetten. Gevangenis. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"