pk001058: Le Familistère Godin - Association pour la Fondation Godin
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend het economaat van de Familistère Godin in Guise (Aisne). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"