Openlijk homo-parlementariër Barney Frank : "Eén lid durft niet met mij naar de gymzaal" - Sofer, Jehoeda; Krol, Henk (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"Jehoeda Sofer ; Henk Krol Fonds Suzan Daniel (FSD)"