af006245: Nie pleuije, t stoat toop oens t… Weeke van t Gensch van 11 tot 18/12/2016 - Duprez, Wouter; Neirynck, Freek
"Affiche uitgegeven in 2016 voor de Week van het Gents. Tekst: Nie pleuije, t stoat toop oens t… Weeke van t Gensch van 11 tot 18/12/2016. Perfesser Gensch, Freek Neirynck, geeft drei vrie wijze koozeriejen. Zondag 11/12 om 15u KANTL, Koningstraat 18: “De komische metafoor in de Gentse volkstaal”. Met optreden van t Spelleke van Drei Kluite. Woensdag 14/12 om 20u MIAT, Minnemeers 10: “De Gensche voolksmeziek: redder van t Gensch?”. Met volksliedjes van Karel Waeri, Romain Deconinck, Walter De Buck … Zondag 18/12 om 11u in Dienstencentrum Ledeberg, Ledebergplein 30: “t Gensch koom van t Fransch, en t Fransch koom van t Gensch …”. Met live optreden van Jan Gorleer. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"