583.1: Socialistische Vooruitziende Vrouwen (SVV)-afdeling Essen - SVV-afdeling Essen
"Collection: SV-SVV-KVB-afdeling Essen; Level of description: Sub-fonds; Series: 583: Archief van VIVA-Socialistische Vrouwen Vereniging-afdeling Essen, voorheen Socialistische Vooruitziende Vrouwen (SVV)-afdeling Essen"