pk002729: Humanistische Jongeren
"Prentbriefkaart in kleur met tekst : H.J.-Documentatiemappen. Alleen het 'lezen zelf' kunnen we voor jou niet doen. H.J.-mappen bevatten handig leesvoer over heel wat gevarieerde onderwerpen. Voor op school, thuis of zomaar...25 fr. per stuk + verzendingskosten. (lijst op aanvraag). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"