af010665: Imagine all the People - Oxfam-België; Van Liere, Toos (1993)
"Affiche uitgegeven in (1993) door Oxfam-België voor een multiculturele samenleving. Afbeelding: tekening van twee jongeren die de kaart van Europa en Afrika schilderen. Tekst: IMAGINE ALL THE PEOPLE. MUURSCHILDEREN VOOR EEN MULTIKULTURELE SAMENLEVING. Zijn jullie kreatief? Hoe je van schilderen? ... Ben je anti-racist? Ga dan snel aan de slag en werk een ontwerp uit voor een muurschildering over een multikulturele samenleving. Moeilijk? Moet je er eerst over denken, praten, diskussieren? We helpen je daarbij met infor-matie, een animatiepro-gramma en technische begeleiding. De moeite waard! De beste ontwerpen zullen door een jury worden uitgekozen om op echte muren in een aantal grote steden van België te wor-den uitgevoerd. oxfam. Vraag het inschrijvingsformulier bij de animatie dienst van OXFAM-België Raadstraat 39 1050 Brussel, Tel: 02/512 99 90. Ver. Uitg: Toos van Liere, Raadstraat 39, 1050 Brussel • Vrij van zegel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"