bt000775: Merksem Fort, ombouwen en inrichten van de bestaande loods B tot Jeugd- en Hobbycenter - Geenen, Frans
"Collection: Archief van Rode Valken afdeling Merksem; Series: Archief van Rode Valken afdeling Merksem"