fo000222: Louis Piérard - Michaël, E.
"Zwart-witfoto van Louis Piérard (3de v. l. ). met zijn dochter, echtgenote Colling en kapitein Gerbosch op het dek van een boot. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"