fo035720: Willem Eekelers - Volksgazet
"Zwart-witfoto van de rouwstoet tijdens de begrafenis van Willem Eekelers te Antwerpen op 21 mei 1954. Toeschouwers staan rijendik. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"