af004147: Frans Gelders - Drukkerij Excelsior; BSP (1968)
"Affiche uitgegeven in 1968 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) (Vilvoorde) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Frans Gelders. Tekst: Vilvoordenaar, met uw Burgemeester Frans Gelders. Stem socialist onder nummer 11. WETGEVENDE VERKIEZINGEN 1968 - VRIJ VAN ZEGEL. Drukkerij Excelsior, Somersstraat 22 - Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"