fo001359: Bezoek van dagbladbestuurders aan Groot-Brittannië
"Zwart-witfoto van een bezoek van Belgische dagbladbestuurders aan Groot-Britannië, jaren 1920. o.a. Jozef Wauters (directeur Le Peuple)en August Balthazar (directeur Vooruit). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"