hb000266: Charles-Louis philippe, Der alte Perdrix, blok nr. 9/12 - Masereel, Frans (1923)
"Houtblok nr. 9 uit een reeks van 12, getiteld Der alte Perdrix. Zie ook: ga000266Zie ook: hs000266 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"