Op het spoor van de verloren lust. Lesbische schrijfsters in Scandinavië - Clod, Bente (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Bente Clod Fonds Suzan Daniel (FSD)"