fo004289: Toespraak van August Balthazar - Waro
"Zwart-witfoto van een toespraak van August Balthazar in Gent. Achter de spreker zitten Emile Vergeylen en Camille Huysmans. Op de achtergrond is een groot portret van Edward Anseele sr. te zien. Opschrift achteraan: Komunalwahlkampanie in Gent. Minister Balthazar spricht in neuen Circus. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"