fo026348: Mijnstaking Kent Engeland januari 1985 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van stakers van het Snowdown-piket tijdens de verwelkoming van sympathiserende Nederlandse muzikanten (eeuwigdurendebijstand) tijdens de mijnstaking te Kent, Engeland, januari 1985. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"