fo028240: Métal - Krull, Germaine
"© Succesion Germaine Krull, Museum Folkwang Zwart-witfoto van het interieur - machines, generators - van een metaalfabriek. Issy-les-Moulineaux, Parijs. Jaren 1920. Germaine Krull. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"