fo000558: Algemeen stemrecht (1913)
"Zwart-witfoto van de kookploeg van de Meibloemstraat. De algemene staking voor de strijd voor het algemeen stemrecht 1913. Gent. Opschrift: De kokers der stakerssoep. Meibloemstraat 1913. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"