te002393: Achter de tralies - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Tekening van een man die achter de tralies staat. Het slot van de deur is een verkiezingspunt... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"