te001719: Voor de zwarten - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Illustratie bij een artikel verschenen in De Wereld Morgen 9 februari 1978. Artikel met als titel Afrika van A tot Z Zaire. Tekening van Mobutu Sese Seko, die een kleine zwarte man met een ketting rond de enkel op de schouder draagt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"