af006307: Veilig Vrijen Video Show - Het AIDS Team
"Affiche uitgegeven in 1990 door Het aids Team voor de Veilig Vrijen Video Show. Tekst: Veilig Vrijen Video Show. Met andere homo’s of bi’s, kijken naar “de film”, praten over veilig vrijen, condooms juist leren gebruiken, opkomen voor jezelf om veilig te vrijen, ontdekken wat veilig en leuk is, anderen leren kennen… Alle jongens en mannen met homoseksuele contacten die veilige seks belangrijk vinden zijn welkom. De Veilig Vrijen Video Show duurt in totaal 3 uur. De deelname is gratis en anonimiteit is gewaarborgd. De videofilm is informatief, erotisch en humoristisch. Na de film kan je vragen stellen. Hierbij zoeken we samen naar hoe we van onze seks weer en meer kunnen genieten door veilig te vrijen en hoe we veilig vrijen aantrekkelijk en erotisch kunnen maken. Je kan kosteloos bij je thuis (of elders) voor je vrienden een Veilig Vrijen Video Show laten organiseren door Het aids Team. De Veilig Vrijen Video Show is leuk en opwindend! Zorg dat je erbij bent!!! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"