af007415: "Ga naar België, daar is het beter" zeiden ze - Anti-Fascistisch Front (AFF)-Gent
"Affiche vermoedelijk uitgegeven in 1977 door het Anti-Fascistisch Front (AFF) Gent voor het migrantenvraagstuk. Afbeelding: krotwoningen in een beluik. Tekst: Ga naar België, daar is het beter zeiden ze. Anti-Fascistisch Front Gent, Geldmunt 24, 9000 Gent. Zie ook: fo021959 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"