txt000259: sp.a-spirit
"Witte T-shirt met ronde halsuitsnijding en korte mouwen. Tekst op voor en rugzijde in een tekstballon: JA! Ik doe mee sp.a – spirit, www.spaspirit.be. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"