af005074: Beeld voor Beeld. Documentary Film Festival on Culture and Representation - Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Mols, Dora
"Affiche uitgegeven in 2008 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis voor het documentaire-filmfestival over culturele diversiteit Beeld voor Beeld. Afbeelding: vrouwen in traditionele kledij. Tekst: Beeld voor Beeld. Documentary Film Festival on Culture and Representation van do 5 tot zo 8 juni 2008. Wereldculturencentrum Zuiderpershuis, Waalse Kaai 14, 2000 Antwerpen. Res.: 03/248 01 00 - reservatie@zuiderpershuis.be - www.zuiderpershuis.be. Het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis vzw werkt met de steun van de Vlaamse overheid, de provincie Antwerpen en de stad Antwerpen. Verantwoordelijke uitgever: D. Mols, Timmerwerfstraat 40 • Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"