Raymond Herreman : de dichter en de criticus - Closset, Fr. (Brussel: Manteau, 1944)
"Fr. Closset Bibliotheek Jan BaghusGeïllustreerd met een foto en een facsimili van handschrift benevens een proeve van bibliografie van en over zijn werk en een keuze uit zijn kritiek en overwegingen bij de dagelijkse lectuur in tijdschrift, dagblad en boek."