fo019205: Eerste Wereldoorlog, August Balthazar
"Zwart-witfoto van August Balthazar in gevangenisplunje tijdens zijn verblijf in het krijgsgevangenkamp van Göttingen (Duitsland). 12 januari 1917. Eerste Wereldoorlog. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"