Overleg welzijnswerk : een vorm van functioneel opbouwwerk in de samenlevingsopbouw - Geerts, Fons (Brussel: VIW, 1979)
"VIW-dossier samengesteld door Fons Geerts In opdracht van de stuurgroep overleg welzijnswerk."