af008614: De ongelooflijke avonturen van - Hedebouw, Jef; Verhoeven, Greet; Objektief 479.917 (1996)
"Affiche met foto's van Jef Hedebouw uitgegeven in 1996 door Objektief 479.917 met als trefwoord antiracisme.Stripverhaal in foto's van een blanke jongen (Herr Seele) en een zwart meisje (Sandra Nallaerts).Tekst: De ongelooflijke avonturen van. 'Laat ik een van de mooie en niet mis te verstane postkaarten van OBJEKTIEF naar S. sturen', dacht H. en prompt voegde hij de daad bij het woord. 'Welkom! En die oorbellen staan je prachtig!!' sprak H. tot de oogverblindende S. 'Ach', bloosde S., ''t is gewoon de originele badge van OBJEKTIEF die 't hem doet.' 'Hihi', gniffelden beiden. 'We kleven een van die toffe stickers op het openbaar bezit...' 'Even uitblazen op het strand,' pufte H. 'Laten we onze frisbee simpelweg als zonneklepje gebruiken!' Dag heerlijkheid', riep S. en vrolijk fietste ze naar de horizon met een OBJEKTIEF frisbee tussen de spaken van haar fiets... 'Dit overleef ik niet', dacht H. 'Ze si nog niet weg en ik mis ze reeds!' 'Niet gedraald', dacht H. Ik nodig ze meteen uit voor de betoging van 24 maart!' En glunderend toog hij aan het werk... The end. P.S. Ik zie je wel op de betoging van 24 maart 1996 in Brussel voor gelijke politieke en sociale rechten. Ja, beste lezer, zoals u reeds in deze vrolijke avonturen kan lezen zijn ook H. en S. in de wolken van ons fantastisch pakket! U wil dit natuurlijk niet missen. Niet dralen en bestellen dus! Bij Objektief op 02/513.83.46 Succes ermee! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"